„Атлантик-Ко” ЕООД с дебют на Международната изложба „Фудтех 2016“

„Атлантик-Ко” ЕООД  ще бъде част от Международната изложба „Фудтех 2016“, която ще се състои от 24 до 28 февруари в Международен панаир Пловдив.
Новият формат е съвместен с Международната изложба „Винария“ в Града на виното, и през изминалата 2015 година привлече над 30 000 посетители. Съвместно ще се представят вина, напитки и храни, като освен представители на хранителната индустрия, в проекта ще вземат участие и компании, предлагащи технологии, машини и опаковки.
Едновременно с „Фудтех 2016“ ще се проведат още шест изложения: Международната селскостопанска изложба “Агра”, Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“, Специализираната изложба “БиоАгра”, Международната изложба за пчеларство “Апи България”, Международната изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти “Хорека Пловдив”, изложбата “Вкусовете на Италия”.
„Атлантик-Ко” ЕООД  ще направи своя дебют в платформата, представяйки освен утвърдилите се традиционни лютеници и доматени пюрета, и най-новите представители на продуктовия асортимент в сферата на сладката и конфитюрите.
Демонстрация и дегустация на новите продукти с марка „Атлантик-Ко”, разработени за ценители, може да откриете в палата №11, щанд 5А.Очакваме Ви!