Atlantic-Co Ltd – част от “Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия зима 2015/2016”

За седма поредна година  „Храни и напитки за туризма & Съпътстваща индустрия“ срещна производители и доставчици на храни и напитки от една страна и хотелиери и ресторантьори от друга.
В навечерието на сезон зима 2015/2016 представителите от туристическия бранш имаха възможност на лична среща с редица български производители, част от които беше и Atlantic-Co Ltd.
На срещата-договаряне, която се проведе в Кемпински Хотел Гранд Арена, Банско на 05.11.2015 год., освен най-актуалните за сезона артикули от своята листа, фирмата презентира и най-новата си серия от конфитюри с екзотични плодове – манго, ананас, киви и букет екзотик.
Изключителен интерес предизвика и ароматният конфитюр с портокалови корички, който стана любимо сладко удоволствие дори и на най-малките посетители на изложението.
Участие взеха фирми от различни области:месни изделия /месо, колбаси, деликатеси, полуфабрикати, риба/; хляб и хлебни изделия; млечни продукти /сладолед, мляко и млечни изделия/; сладкарски изделия; напитки /алкохолни, пиво/; безалкохолни напитки /минерална вода, натурални сокове, газирани напитки/ плодове и зеленчуци /пресни и консервирани/; чай, кафе, мед, подправки; съпътстваща индустрия – оборудване и консумативи за кухня, ресторанти, заведения.
Организаторите споделят, че проведените издания до момента се доказват като изключително ефективни и интереса на фирмите участници нараства със всяко следващо мероприятие.