Kонфитюри с екзотични плодове – най-новото попълнение в асортимента на „Атлантик-Ко” ЕООД

В разгара на сезон лято 2015, „Атлантик-Ко” ЕООД изненада своите клиенти и партньори с ароматни нови попълнения в асортиментната листа на своя каталог.Всички любители на сладките изкушения вече могат да се насладят на  екзотичната нотка на конфитюри с парченца плод от манго, ананас, киви и букет екзотик.
Свежата нова линия допълва богатата гама от конфитюри и мармалади на фирмата и пренася потребителя в едно невероятно пътуване с дъх на тропик.
Освен с богатия си вкус , новите конфитюри са с голямо съдържание на витамини, а въпреки сладостта си са носители и на малко калории, стимулират обмяната на веществата и засилват имунната защита.
„Атлантик-Ко” базира избора на екзотичните плодове за своите нови разработки не само поради доказано здравословните ползи на плодовете, от които са направени, а и защото някои от тях, като напр. мангото е най-консумираният плод в световен мащаб и поставен в категорията суперплод. Нетрадиционните за българския пазар конфитюри, както и многобройните полезни свойства на плодовете, които са в основата на тяхното производство, обещават да бъдат една приятна изненада за всеки сладкиш приготвен в сърцето на дома-кухнята.
Едно от най-големите предизвикателства, които фирмата поставя пред себе си е да е винаги в крак с новите технологични стандарти и тенденции, за това всички нови продукти с марка „Атлантик-Ко” са внимателно подбрани и експертно разработени.