[vc_row][vc_column][vc_column_text]Успешен старт и две награди за Atlantic-Co Ltd. на Международната изложба ФУДТЕХ 2016
Близо на 40 хиляди посетители от страната и чужбина се радваше 22-ото издание на Международната изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии – ФУДТЕХ 2016.
Новия формат за съвместно провеждане на изложенията за селското стопанство, винарската и хранителната индустрия, който се проведе от 24 до 28 февруари в Международен панаир Пловдив, обедини фирми с общи маркетингови интереси и включваше:

  • АГРА – Международна селскостопанска изложба;
  • ВИНАРИЯ – Международна изложба за лозарство и винарство;
  • ХОРЕКА ПЛОВДИВ – Международна изложба за оборудване на хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти;
  • АПИ БЪЛГАРИЯ – Международната изложба за пчеларство;
  • ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ – Изложба на италиански храни и вина.

„Атлантик-Ко” ЕООД  направи своя дебют в платформата, представяйки освен утвърдилите се традиционни лютеници и доматени пюрета, и най-новите представители на продуктовия асортимент в сферата на сладката, конфитюрите, а също така и ексклузивна серия от 100% пресни белени домати, създадена с цел съхраняването на всички полезни свойства на продукта.

След проведено проучване от възпитаниците на Университета по хранителни технологии, гр.Пловдив сред всички посетители,  „Атлантик-Ко“ бе отличен с две награди, а именно: Най-добър продукт според “Изборът на потребителя” за своето сладко с цели плодчета боровинки и  Най-успешен дебют на Международното изложение.
Успешния стартъп на фирмата е доказателство, че съчетанието от дългогодишен професионален опит, любов и всеотдайност  в работата и стремеж към съвършенство са ключовите фактори за постигане на добри резултати.Най-показателно признание за високата оценка на своята дейност обаче, фирмата намира в лицето на лоялността на своите клиенти.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]