АТЛАНТИК  КО – ОТНОВО С НАГРАДА  ОТ  МЕЖДУНАРОДНИЯТ  ПАНАИР  ПЛОВДИВ  2018г

И ТАЗИ ГОДИНА ПО ТРАДИЦИЯ  СЕ  ПРОВЕДЕ МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ХРАНИ И НАПИТКИ , ОПАКОВКИ , МАШИНИ И ТЕХНОЛОГИИ „ ФУДТЕХ „ 2018 В ПЛОВДИВ .

ЩАНДОВЕТЕ НА „ ФУДТЕХ ” , „ ВИНАРИЯ ” И „ ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ „ , БЯХА РАЗПОЛОЖЕНИ В УНИКАЛНИЯ ГРАД НА ВИНОТО И ДЕЛИКАТЕСИТЕ , КОЙТО ПОСРЕЩАШЕ НАД 7 ХИЛЯДИ ПОСЕТИТЕЛИ ДНЕВНО В ПЕРИОДА 21- 25 февруари . В СЪБИТИЕТО , ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧАСТВАТ И СЪСТЕЗАВАТ , МНОГО БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ И ПРОДУКТИ . А ПОСЕТИТЕЛИТЕ  , ОТ СВОЯ СТРАНА , НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАХА ДА ДЕГУСТИРАТ , ОЦЕНЯТ И ДА ДАДАТ СВОЕТО МНЕНИЕ ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ ПРОДУКТИ .

В ПРЕСТИЖНАТА НАДПРЕВАРА , РОДНИ ДЕЛИКАТЕСИ ГРАБНАХА 17 ОТ ОБЩО 29 НАГРАДИ.КАКТО ЗНАЕТЕ , ТРАДИЦИОННИТЕ ПРОДУКТИ СА ЛЮБИМИ И ПРЕДПОЧИТАНИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ . ТОВА ПРОЛИЧА ОТ ОТЛИЧИЯТА , КОИТО  БЯХА ДАДЕНИ В КОНКУРСА    „ИЗБОРЪТ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ” , ЕДНО ОТ КОИТО Е ИМЕННО  НА АТЛАТИК КО ЗА ЯБЪЛКОВИЯ МАРМАЛАД .

ТАЗИ НАГРАДА ДОКАЗВА , ЧЕ ВСИЧКИ УСИЛИЯ , ВСЕОТДАЙНОСТ И СТРЕМЕЖ КЪМ СЪВЪРШЕННО СЪОТНОШЕНИЕ , НЕ СА БИЛИ НАПРАЗНИ . АТЛАНТИК КО БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ СВОИ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА  ДА РАБОТИ ЗА ОЩЕ ПО ДОБРИ  РЕЗУЛТАТИ !